Ons bedrijf is gebaseerd op het feit dat de behoeften van de klant van het grootste belang is. Ons team is daarom volledig toegewijd om aan deze behoeften te voldoen. Als gevolg hiervan bestaat een groot deel van onze klandizie uit terugkerende klanten en doorverwijzingen.

Ladderliften en Verhuisliften

Wij zouden graag uw vertrouwen winnen door u de beste service aan te bieden die er in onze bedrijfstak bestaat.Indien u één of meerdere meubelstukken of een volledige inboedel te transporteren heeft naar een verdieping, dan kunnen wij u van dienst zijn met een verhuislift of ladderlift.

Wij beschikken over verschillende soorten ladderliften en verhuisliften waarmee wij u hoogst waarschijnlijk kunnen helpen. Zo kunt u bij ons terecht voor een elektrische ladderlift die bijvoorbeeld in uw achtertuin geplaatst kan worden, maar ook voor een hydraulische verhuislift op een aanhangwagen die tot 22 meter hoog kan reiken (ca. 6e verdiep).

Wij verhuren onze ladderliften en verhuisliften per uur met minimaal 1 verhuizer. Deze plaatst de ladderlift/verhuislift, zorgt voor de bediening en helpt natuurlijk ook een handje mee! Indien u de ladderlift of verhuislift een volledige dag wenst te huren, dan kan dit ook zonder verhuizer. Wij zorgen dan enkel voor het transport, de montage en de demontage van de verhuislift / ladderlift.

U kunt ons altijd telefonisch of d.m.v. het invullen van ons contactformulier om informatie vragen voor een offerte op maat. Onze prijzen vindt u terug op onze tarieven Pagina.