U gaat verhuizen en bent op zoek naar een verhuisbedrijf bij u in de buurt, dan bent u bij ons aan het juiste adres. wij zijn een verhuisbedrijf dat op de beste en goedkoopste manier verhuizingen aanbiedt. Bij ons zit je goed voor verhuizen in de regio, maar ook nationaal en internationaal. Wij bieden verhuizing aan op basis van een uurtarief. U betaalt dus altijd alleen voor hetgeen wat daadwerkelijk is gebruikt. U betaalt dus geen vaste prijs waarin veel marge is verwerkt zoals bij andere verhuisbedrijven, waardoor u nooit meer betaalt dan nodig. Daarnaast heeft u ook nog eens in eigen hand hoeveel u betaalt, u kunt namelijk zelf mee helpen met verhuizen waardoor de verhuizing minder lang duurt en u dus minder hoeft te betalen.

Goedkoopste manier van verhuizen

Het is voor u uiteraard moeilijk in te schatten wat voor een verhuisploeg u nodig heeft voor uw verhuizing. Vandaar dat we een rekentool heeft ontwikkeld, waarmee u snel uw verhuizing berekend. Alleen het invullen van uw gegevens is genoeg om een top advies te krijgen, binnen 1 minuut heeft u de uitlag van de rekentool.

Kwaliteit verhuisbedrijf

Ons bedrijf biedt niet alleen een uniek concept aan, maar biedt u ook de beste kwaliteit. Zo wordt elke verhuizing uitgevoerd door een Erkend Verhuizer. Erkend Verhuizer houdt in dat u kiest voor zekerheid en vertrouwen. Deze combinatie van dit concept en deze kwaliteit maakt dat wij de concurrentie stappen voor is.

Vestiging in Vlaanderen en Nederland

Ons verhuisbedrijf is een landelijke verhuisorganisatie die op dit moment zowel in Vlaanderen als in Nederland  is gevestigd. Een van de vestigingen is de vestiging in Den Haag en Antwerpen. Heel Vlaanderen en Nederland  wordt bestreken met deze vestigingen. Ons verhuisbedrijf durft te stellen dat zij de goedkoopste manier van verhuizen aanbiedt in Vlaanderen, Nederland en Internationaal.

Wij durven het luidop te zeggen dat we dé goedkoopste verhuisfirma zijn. Daarnaast weten wij als verhuizers ook nog eens ‘het goedkoopst’ met ‘vakkundig en betrouwbaar’ te combineren. Als verhuisfirma verzorgen wij al 10 jaar lang particuliere verhuizingen, maar ook verhuizen we bedrijven en kantoren.

Over ons

”Bij ons staat altijd voorop dat uw verhuizing plezierig en goed verloopt en dat alles bovendien voor een billijk tarief. Wij geloven in mond op mond reclame, daarom zullen onze medewerkers hun uiterste best doen om de verhuizing goed snel en in een plezierige sfeer te laten verlopen.”

We doen het samen met u, of we doen het voor u: Wij kunnen de verhuizing geheel voor u doen, maar u kunt ook meehelpen, waardoor u echt goedkoop uit bent. Het aantal verhuizers kan u zelf bepalen, naargelang de hulp die u ter plaatse heeft. Om te bepalen wat op uw situatie van toepassing is, kunt u ons bellen. Ook kunt u online advies krijgen over de wenselijke samenstelling van uw verhuisploeg.

Wij verhuizen u zoals u dat wenst! Een verhuis is geen kleinigheid. Voorafgaand aan de dag van de verhuizing heeft u al heel wat werk verzet en u bent misschien moe en gestrest. Wij beseffen dat en zullen alles doen om de verhuizing zo soepel en plezierig mogelijk te laten verlopen. Of u nu alleen maar ons de wasmachine laat verhuizen of de verhuizing geheel uit handen geeft, we zetten ons helemaal in en komen onze afspraken na. Om u nog meer zorgen uit handen te nemen kunnen we met plezier ook allerlei andere zaken voor u regelen.

Dit kunnen we allemaal voor u doen:
inpakken in dozen en desgewenst ook weer uitpakken.
verhuisdozen leveren ingeval u zelf inpakt
meubels demonteren en weer in elkaar zetten
opkuis voor de oplevering van het oude huis
andere kleine werken zoals lusters afhalen en gordijnrails loshalen
lampen ophangen, gasstel en wasmachine aansluiten e.d.
afhalen meubels bij meubelwinkel en monteren

Verhuisfirma Antwerpen – Betrouwbaar verhuisbedrijf

De meeste verhuisfirma’s vragen veel geld voor een verhuis. Bij ons is dit niet het geval omdat we werken met studenten, dit zijn goede werkkrachten en niet te duur. Wij zijn van oordeel dat kwaliteit niet achteruit hoeft te gaan bij een lager budget. Ook met een klein budget is het mogelijk een verhuisservice in de regio Antwerpen te krijgen met de kwaliteiten van een erkend verhuisbedrijf. Door de combinatie van professionele verhuizers en studenten kunnen wij u een verhuisservice bieden die zowel vakkundig als betaalbaar is.